Castellano

Reconeixement per a la qualitat turística de Bocairent

Reconeixement per a la qualitat turística de Bocairent
  • Huit establiments i recursos municipals obtenen el diploma SICTED en el marc d’una iniciativa promoguda per la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida

A finals del mes de març, va tindre lloc la segona gala de lliurament dels diplomes SICTED de la Vall d’Albaida. El Sistema Integral de Qualitat Turística En Destinacions és un projecte desenvolupat per la Secretaria d’Estat de Turisme, en col·laboració amb la Federació Espanyola de Municipis i Províncies, amb la finalitat de millorar l’experiència i la satisfacció dels turistes.

L’acte es va dur a terme al Centre Cultural Caixa Ontinyent de la capital comarcal i va comptar amb la presència de Natalia Enguix, vicepresidenta primera de la Diputació de València, i Ismael Sanvíctor, president de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida. Precisament, el departament de Turisme de l’ens comarcal va ser l’encarregat de promoure la iniciativa.

En el marc d’aquesta s’han reconegut 40 serveis de tota la Vall d’Albaida, 8 dels quals són de Bocairent. En concret, els establiments i recursos municipals distingits són els següents: Casa Rural Mirador, Abbi Suites, L’Àgora Hotel, Camping Mariola, la botiga Febrer, l’oficina de turisme, el Museu Municipal Antonio Ferri i el Museu Arqueològic Municipal Vicent Casanova.

Per a M. Luz Pascual, “és una satisfacció comprovar que els nostres agents turístics segueixen apostant per millorar”. En aquest sentit, la regidora de Turisme agraïa l’esforç tant del sector privat com del personal municipal: “SICTED és un reconeixement a la qualitat i comptar amb huit diplomes en aquesta edició és un indicador del bon treball que s’està fent en aquesta matèria”, concloïa.

Pujar