Castellano

El PSPV-PSOE de Bocairent desmenteix Compromís sobre l’ús partidista del saló de plens

  • L’espai s’utilitza de forma polivalent, va ser sol·licitat formalment per la candidatura i els elements identificatius d’aquesta només han figurat durant la celebració de l’acte

El PSPV-PSOE de Bocairent ha volgut desmentir l’acusació formulada per Compromís sobre l’ús partidista del saló de plens arran de la celebració de tres reunions obertes en aquest espai. Així, afirmen que el saló es va sol·licitar formalment per part de la candidatura encapçalada per Xavi Molina perquè els dies 24, 25 i 26 d’abril estaven ocupats per entitats locals altres dependències municipals (sala Joan de Joanes i sala Damià Mollà).

A més, la sol·licitud del saló de plens respon a l’ús polivalent que històricament se li ha donat i que continua donant-se al municipi. “Sense anar més lluny, en les últimes setmanes, s’han celebrat allí activitats o assemblees de diversos col·lectius del poble, i, a més, quan s’ha necessitat, s’ha oferit també a grups polítics”, afirmen fonts socialistes.

Igualment, assenyalen que aquesta és una pràctica habitual en municipis en què la limitació d’instal·lacions fa que necessàriament hagen de tindre usos compartits per a poder atendre totes les necessitats. En aquest sentit, des del PSPV-PSOE de Bocairent assenyalen que “crida l’atenció que Compromís qualifiqued’‘indecent’ la celebració d’un acte d’un partit polític en un saló de plens a Bocairent, quan, per exemple, el passat 24 de març, van fer la presentació del candidat d’Atzeneta precisament al saló de plens del municipi”.

A més, l’agrupació socialista indica que els elements identificatius de la candidatura només han figurat al saló de plens durant la duració de les tres reunions obertes i que, en cap cas, han estat presents en la resta de franges horàries i usos municipals de l’espai.

 

Pujar