Castellano

El PSPV-PSOE de Bocairent celebra "una dècada de govern de progrés i de llibertat"

El PSPV-PSOE de Bocairent celebra "una dècada de govern de progrés i de llibertat"
  MÉS FOTOS
  El PSPV-PSOE de Bocairent celebra "una dècada de govern de progrés i de llibertat" - (foto 2)
  El PSPV-PSOE de Bocairent celebra "una dècada de govern de progrés i de llibertat" - (foto 3)
  El PSPV-PSOE de Bocairent celebra "una dècada de govern de progrés i de llibertat" - (foto 4)
  El PSPV-PSOE de Bocairent celebra "una dècada de govern de progrés i de llibertat" - (foto 5)

  El PSPV-PSOE de Bocairent va commemorar divendres passat, 16 de juny, l'assumpció de l'Alcaldia per part de Josep-Vicent Ferre fa just deu anys. L'acte, celebrat a la cafeteria Casa Rosa, va congregar un centenar de persones entre militants, simpatitzants, veïns i representants d'altres agrupacions socialistes de la Vall d'Albaida. Així, van estar presents el president de la Mancomunitat, Vicent Gomar, i els primers edils d'Alfarrasí, Federico Vidal; d'Atzeneta d'Albaida, José H. Descals; de Bèlgida, Diego Ibáñez; de Carrícola, Susana Cháfer, i del Palomar, Jordi Vila.

  El primer parlament va anar a càrrec de Ximo Carbonell, expresident de l'Associació de festes de Moros i cristians, qui va rememorar la col·laboració rebuda per l'equip de Josep-Vicent Ferre durant la seua etapa al front de la junta integrada per les nou 'filaes'. A continuació, un audiovisual va recórrer algunes de les principals fites aconseguides en aquesta dècada de govern socialista. Així, la renovació de la residència de la 3a edat, l'habilitació d'una nova llar dels jubilats, la creació de l'escola infantil municipal o la millora de diferents zones urbanes formen part del bagatge d'aquest període que ja gaudeix diàriament el veïnat de Bocairent sense deixar de banda una potenciació sense precedents de l'activitat turística i cultural.

  El caràcter supramunicipal de la figura de Josep-Vicent Ferre va ser glossat per Susana Cháfer que va destacar el seu caràcter honest i la seua coherència política. Finalment, la darrera intervenció va ser la de Ferre mateix per a exposar un exhaustiu repàs del govern socialista a Bocairent "amb les persones primer sempre" així com fixar alguns dels reptes de futur. Per últim, l'acte va concloure amb el lliurament d'un detall per part dels diferents regidors que han format part del seu equip mentre que un vi d'honor servia per a rememorar el treball d'un govern "de progrés i de llibertat", com resa l'himne de la localitat, des que el 2007 Josep-Vicent Ferre guanyara per primera vegada per al PSPV-PSOE unes eleccions locals amb una victòria que va augmentar en els comicis del 2011 i del 2015 per a encadenar la major etapa consecutiva d'un mateix primer edil al front de l'Ajuntament de Bocairent en època democràtica.

  Pujar