Castellano

Pasqua és sinònim de Bocairent

Pasqua és sinònim de Bocairent
  MÉS FOTOS
  Pasqua és sinònim de Bocairent - (foto 2)
  Pasqua és sinònim de Bocairent - (foto 3)
  Pasqua és sinònim de Bocairent - (foto 4)
  Pasqua és sinònim de Bocairent - (foto 5)
  Pasqua és sinònim de Bocairent - (foto 6)
  Pasqua és sinònim de Bocairent - (foto 7)

  Amb una oferta d'allotjament pràcticament coberta al 100%, una ampla varietat d'activitats i un patrimoni monumental i mediambiental amb horaris extensos, Bocairent espera milers de visitants durant els dies pròxims de Setmana santa i de Pasqua. Sens dubte, les vacances de primavera "suposen un dels períodes clau per a tota la maquinària turística del nostre poble", en paraules de la regidora de l'àrea, Noelia Vañó, "per la qual cosa cada any procurem posar en marxa nous atractius".

  Així, enguany se celebrarà el 1r Mercat renaixentista de Pasqua amb punts de venda de productes artesans i gastronòmics a més de propostes lúdiques infantils i d'ambientació musical. La cita serà del 30 de març a l'1 d'abril en les places del centre històric.

  Addicionalment com cada tres anys, la plaça de bous acollirà l'escenificació de la passió i la mort de Jesucrist divendres a les 23.00 h baix la direcció de José Vicente Garcia. 'El Pas de l'hort' implica la participació de més cent persones entre actuants i tècnics gràcies al patrocini de la Diputació de València dins dels actes commemoratius del 175 aniversari del cós més antic de la Comunitat Valenciana.

  Igualment, de dijous a dilluns hi haurà degustacions de vins i de productes típics de la zona i rutes guiades per completar les visites als principals monuments que comptaran amb horaris especials. D'aquesta forma, les Covetes dels moros obriran ininterrompudament des de les 10.00 fins les 19.00 h mentre que la resta de recursos romandran disponibles de matí i de vesprada com ara la cava de sant Blai o els museus municipals.

  Per a fer front a l'alta afluència de visitants prevista, l'Àrea d'Espais públics i naturals del consistori ha reforçat diversos serveis com els de jardineria, neteja d'instal·lacions municipals i recollida de fem que estaran operatius tots els dies amb la intenció de què "la gent que vinga a conèixer la setena meravella rural d'Espanya se'n vaja satisfeta amb l'experiència", segons la regidora de Turisme. De fet, Noelia Vañó insisteix "en la complementarietat d'esforços entre l'administració local i el teixit econòmic i social per tal de convertir Bocairent en un referent durant les vacances de Setmana santa i de Pasqua".

  Pujar