Castellano

Obert el termini de participació en el concurs fotogràfic de Bocairent

Obert el termini de participació en el concurs fotogràfic de Bocairent
  • L’edició número 29 disposa de set guardons dotats de 1.900 euros i patrocinats per l’Ajuntament

La Regidoria de Turisme, en col·laboració amb l’Associació Fotogràfica Bocairent i l’associació Art 92, ha tornat a convocar el concurs fotogràfic que porta per títol “Bocairent i el seu entorn”. Es tracta de l’edició número 29, de manera que “el certamen compta amb una trajectòria ben àmplia i consolidada”, en paraules de M. Luz Pascual.

La responsable municipal en matèria turística explica que enguany la convocatòria manté els últims canvis introduïts per a rellançar el concurs. Per tant, hi haurà tres modalitats: la de fotografia de promoció turística, la de fotografia de caràcter lliure i color, i la de fotografia de caràcter lliure i blanc i negre. Cada modalitat disposarà d’un primer i un segon premi, amb 400 i 200 euros respectivament; a més, es lliurarà un accèssit a la millor obra de participant local, amb 100 euros.

Les persones interessades poden consultar les bases completes a través de la pàgina web www.bocairent.es i han d’enviar les seues obres fins al 19 de juliol a l’Oficina de Turisme (plaça de l’Ajuntament, 20). L’acte de resolució i inauguració de l’exposició tindrà lloc el 30 de juliol, a les 11.00 hores, a la sala Joan de Joanes (carrer del Diputat Castelló, 9), on es podrà visitar la mostra fins al 15 d’agost.

Per a M. Luz Pascual, “el concurs fotogràfic és una oportunitat de redescobrir el nucli urbà i l’entorn de Bocairent”. Per això, la regidora de Turisme fa una crida a la participació tant d’artistes locals com d’altres llocs de procedència: “Volem sumar mirades per a continuar posant en valor la riquesa del nostre poble i la fotografia és una bona manera de fer-ho”, afirma Pascual.

Pujar