Castellano

Nova edició del festival Xocorock a Bocairent

Nova edició del festival Xocorock a Bocairent
  • Actuacions, propostes lúdiques i oferta infantil conformen la programació per al pròxim 30 de març

Bocairent tornarà a viure el pròxim 30 de març una edició del Xocorock. Serà la segona vegada que el festival se celebrarà en el marc de Setmana Santa i Pasqua, després que les primeres edicions tingueren lloc al mes d’agost i que l’any passat es decidira traslladar a aquest altre període vacacional.

Per a aquesta ocasió s’ha conformat una programació àmplia amb actuacions, propostes lúdiques i oferta infantil. En el primer àmbit, hi ha previstes les intervencions de Stay Homas, Nativa, Cactus, DJ Trapella, Santy Mataix, DJ Julius i Músics de Carrer.

Quant a les propostes lúdiques destaca el ‘correbar’ amb animació musical, la paella gegant i el taller de muixeranga. I, pel que fa a l’oferta infantil, hi haurà la proposta de Zoo Il·lustrat, pintacares i castells inflables.

Per a Sergio Gandia, regidor d’Infància, Adolescència i Joventut, “la proposta ofereix atractius per a diverses franges d’edat i és una opció potent d’oci tant per al veïnat com per als visitants”. En aquest sentit, l’edil destaca que “el canvi de data de l’any passat va tindre bona acollida i, per això, s’ha optat per continuar amb aquest marc temporal”.

 

Pujar