Castellano

El mercat municipal de Bocairent ofereix productes i solidaritat per a la campanya de Nadal

El mercat municipal de Bocairent ofereix productes i solidaritat per a la campanya de Nadal
  • Decoració especial, activitats i accions benèfiques acompanyaran les jornades de compra durant les pròximes setmanes

Amb el títol “Compra qualitat; regala solidaritat”, el Mercat Municipal de Bocairent enceta una nova edició de la programació amb motiu de la campanya de Nadal. En aquesta ocasió, la Regidoria de Dinamització Comercial ha volgut unir el valor del comerç de proximitat amb el de l’acció social. Per això, durant les pròximes setmanes, l’organització d’activitats a les instal·lacions s’acompanyarà d’iniciatives benèfiques, promogudes amb la col·laboració de diverses entitats.

Així, el dia 16 de desembre, el repartiment de xocolate i tonya anirà unit a la recollida de donatius per a l’associació local del càncer Abraça’m. El dissabte 23 de desembre hi haurà un recital de nadales a càrrec del Vila Ensemble de la Societat Musical Vila de Bocairent. En aquest marc, es recolliran tant aliments no peribles com productes d’higiene de la mà de Creu Roja i a benefici de l’associació Alanna, dedicada a atendre dones víctimes de violència de gènere. I, finalment, el 30 de desembre hi ha previstos tallers infantils i una acció solidària de Cáritas Parroquial de Bocairent per a recaptar fons.

“La voluntat és reforçar els punts de venda amb iniciatives diverses però amb el denominador comú del caràcter solidari, perquè el Nadal és un temps propici per a pensar en qui té més dificultats”, afirma M. Luz Pascual. La regidora de Dinamització Comercial agraeix la col·laboració de les entitats que s’han sumat a la convocatòria i convida tant el veïnat com els visitants a fer les seues compres a les instal·lacions: “Hi trobaran una programació i una decoració especials, però sobretot hi trobaran el que sempre ofereix el mercat municipal: productes de primera qualitat i una atenció personalitzada”, conclou l’edil.

 

Pujar