Castellano

En marxa la Pasqua Jove de Bocairent

En marxa la Pasqua Jove de Bocairent
  • La huitena edició de la programació ofereix propostes d’oci fins al pròxim 8 d’abril

Dissabte passat, 30 de març, va arrancar la huitena edició de Pasqua Jove, la programació d’oci que Bocairent ofereix per a públic infantil, adolescent i juvenil durant aquest període vacacional. L’inici va ser el festival de música Xocorock, que va reunir més de 1.100 persones en una vesprada-nit marcada per les actuacions de Stay Homas, Nativa, Cactus, DJ Trapella, Santy Mataix, DJ Julius i Músics de Carrer.

Les propostes continuaran fins al pròxim 8 d’abril amb activitats específiques per a les tres franges d’edat a qui es dirigeix la iniciativa. Així, hui dimarts, demà dimecres i el pròxim dissabte, tindran lloc tres tallers infantils; una eixida en bicicleta (dia 7) i tir amb arc (dia 8) són les cites pensades sobretot per a adolescents, i el públic juvenil comptarà amb un curs de formació (del 2 al 5 d’abril) i un sopar a l’espai jove (5 d’abril).

El regidor d’Infància, Adolescència i Joventut valora positivament la proposta, que atén les aportacions del Consell Municipal de la Joventut: “Tornem a oferir una oferta d’oci àmplia per a un període vacacional i ho fem atenent els suggeriments de les persones implicades”. A més, Sergio Gandia destaca que “aquesta huitena edició de Pasqua Jove mostra el compromís de l’Ajuntament perquè Bocairent siga un poble actiu per a totes les franges d’edat, també per als més joves”.

Pujar