Castellano

La Marató de Fotografia Jove de Bocairent arriba a la setena edició

La Marató de Fotografia Jove de Bocairent arriba a la setena edició
  • El certamen tindrà lloc el 17 de setembre amb la participació de qualsevol persona entre 16 i 35 anys

El Consell Municipal de la Joventut i l’Ajuntament de Bocairent, a través del Centre d’Informació Juvenil, han convocat una nova edició de la Marató de Fotografia Jove. Aquesta serà la número set i tindrà lloc el pròxim 17 de setembre. “És una satisfacció que el certamen fotogràfic s’haja consolidat edició rere edició i que s’arribe a la setena”, manifesta Begoña Perigüell, regidora d’Infància, Adolescència i Joventut.

La Marató estarà oberta a totes les persones entre 16 i 35 anys que desitgen inscriure-s’hi. Per a fer-ho, hauran de formalitzar la sol·licitud entre les 9.30 i les 10.30 hores al Museu Municipal Antonio Ferri. Allí mateix tindrà lloc el sorteig del tema de les instantànies d’enguany i també serà el punt de recepció de les fotografies de cada participant, que les haurà d’entregar entre les 12.00 i les 14.00 hores.

Tal com expliciten les bases disponibles en www.bocairent.es, l’edició d’enguany disposarà de dos guardons: el premi a la millor fotografia estarà dotat de 150 euros i el segon premi, de 75 euros. A més, es farà una selecció d’imatges per tal de preparar una exposició de gran format a l’aire lliure. “Pensem que és una convocatòria atractiva i, per tant, desitgem comptar amb el màxim de fotògrafs i fotògrafes”, conclou Perigüell.

Pujar