Castellano

L’Escola de Persones Adultes de Bocairent augmenta la matrícula i amplia l’oferta formativa

L’Escola de Persones Adultes de Bocairent augmenta la matrícula i amplia l’oferta formativa
  • El curs 2022/2023 comença amb 208 alumnes i el programa Aula Mentor com a novetat

Durant la segona quinzena de setembre va començar un nou curs de l’Escola de Persones Adultes Manuel Santonja de Bocairent. En aquesta ocasió, es van inscriure un total de 208 alumnes, fet que suposa un increment respecte del curs 2021/2022, que va comptar amb 186 participants.

La matrícula d’enguany es distribueix de la manera següent: cultura general (13 alumnes), graduat de secundària (5 alumnes), valencià (13 alumnes), informàtica (22 alumnes), manualitats (17 alumnes), ioga (36 alumnes), pilates (43 alumnes), txi-kung (23 alumnes), restauració (7 alumnes), costura (17 alumnes), història (6 alumnes) i castellà per a nouvinguts (6 alumnes).

A més, el curs 2022/2023 té com a novetat formativa Aula Mentor. Es tracta d’un programa de cursos en línia que disposa d’acompanyament i tutoria telemàtica personalitzada. L’adhesió de l’Ajuntament de Bocairent a aquest recurs que ofereix el Ministeri d’Educació i Formació Professional ha permés ampliar l’oferta de l’Escola de Persones Adultes Manuel Santonja.

En aquest sentit, la regidora d’Educació destaca l’esforç constant del consistori per a enfortir l’EPA: “El curs passat vam regularitzar la situació del professorat i, enguany, hem sumat Aula Mentor per a seguir fent el més atractiva possible l’escola de persones adultes”. En aquest sentit, Vanesa Doménech reconeix que “l’augment de matrícula és un estímul per a seguir en aquesta línia de treball”; per això, la responsable municipal agraeix la confiança de l’alumnat.

Pujar