Castellano

L’Ajuntament de Bocairent trasllada a la Generalitat les necessitats dels polígons industrials

L’Ajuntament de Bocairent trasllada a la Generalitat les necessitats dels polígons industrials
  • L’alcalde es reuneix amb el secretari autonòmic d’Indústria per a tractar els projectes en matèria de potència elèctrica i accessos des de la CV-81

El passat dimecres, 3 d’abril, el secretari autonòmic d’Indústria, Comerç i Consum, Felipe Javier Carrasco Torres, va rebre a la seu de la Conselleria l’alcalde de Bocairent, Xavi Molina Martí. L’entrevista havia estat sol·licitada mesos enrere pel primer edil amb la finalitat de compartir amb la Generalitat línies d’acció conjunta per al foment del teixit industrial i, més concretament, per a traslladar les necessitats dels polígons de la localitat.

En aquest sentit, durant la trobada, es van tractar principalment dues qüestions: l’ampliació de la potència elèctrica del polígon del Regadiu i l’accés directe al polígon dels Oms des de la carretera CV-81. En el primer cas, es treballa a partir d’un projecte finançat per l’Ajuntament i en tràmit d’autorització per part de l’administració autonòmica. I, en el segon cas, la Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori està redactant el projecte de connexió viària.

En paraules de M. Luz Pascual Soler, regidora d’Ocupació, Empresa i Emprenedoria, “l’alcalde va poder explicar al secretari autonòmic la importància capital d’aquestes infraestructures per al desenvolupament local”. “Bocairent té sòl industrial disponible i hi ha iniciatives empresarials interessades a dur-se a terme ací; per tant, és absolutament necessari que Generalitat i Ajuntament continuem treballant de la mà per a fer-les realitat”, conclou la responsable municipal.

Pujar