Castellano

L’Ajuntament de Bocairent licita les obres per a renovar el clavegueram del carrer Mestre Serrano

L’Ajuntament de Bocairent licita les obres per a renovar el clavegueram del carrer Mestre Serrano
  • El projecte té un import de 98.312,74 euros i compta tant amb finançament municipal com de la Diputació de València

La setmana passada es va completar el tràmit de licitació de les obres que permetran a l’Ajuntament de Bocairent millorar el clavegueram del carrer Mestre Serrano. En concret, es tracta d’una actuació amb què es renovarà el col·lector general i les escomeses d’aquest punt del nucli urbà, atenent el grau de deteriorament en què es troben en l’actualitat. En aquest sentit, Ximo Carbonell explica: “La priorització de les actuacions vinculades al cicle integral de l’aigua sempre la fem seguint el criteri tècnic d’Egevasa, com a empresa concessionària del servei i del manteniment de les infraestructures”.

El projecte té un import de 98.312,74 euros, que provenen majoritàriament del Pla Reacciona 2023 de la Diputació de València: en concret, 89.995,77 euros. L’import restant (8.316,97 euros) són d’aportació municipal. En opinió del regidor d’Obres, “torna a ser una inversió importantíssima en la millora del cicle integral de l’aigua, com les que, en els últims anys, l’Ajuntament ha dut a terme amb la renovació de la xarxa de subministrament de la zona Canaleta-Derrota o el clavegueram del carrer Sant Miquel”.

Carbonell anuncia que el seu departament ja s’ha posat en contacte amb l’empresa adjudicatària i que la previsió inicial és que les obres s’inicien pròximament. D’acord amb el plec de prescripcions tècniques, la durada estimada per a l’execució és de dos mesos i mig. “Pròximament comunicarem al veïnat del carrer afectat les incidències que provocarà i, com sempre fem, ens posarem a la seua disposició per a tractar de minimitzar les molèsties generades a l’hora de dur a terme una intervenció absolutament necessària”, conclou el responsable municipal d’Obres.

Pujar