Castellano

L’Ajuntament de Bocairent concedeix les ajudes a la rehabilitació de cases del Barri Medieval

L’Ajuntament de Bocairent concedeix les ajudes a la rehabilitació de cases del Barri Medieval
  • Onze sol·licituds han resultat beneficiàries en aquesta sisena convocatòria municipal

El passat 1 d’agost es va reunir la comissió d’avaluació de les ajudes municipals per a la realització de treballs de rehabilitació d’immobles del nucli històric amb la finalitat de publicar l’acta definitiva de concessió 2022. Aquesta sisena edició comptava amb una consignació pressupostària de 68.000 euros, la major de les convocatòries pròpies de l’Ajuntament de Bocairent i amb un increment d’un 13,33% respecte de l’any passat.

Enguany es van presentar 20 sol·licituds, de les quals 11 han resultat beneficiàries de l’ajuda. Entre aquestes, 7 compten amb l’aportació màxima que permeten les bases, 8.000 euros, i les altres rebran les assignacions següents: 7.715,91 euros, 1.894,93 euros, 1.440 euros i 949,16 euros. Per tant, s’ha completat la totalitat dels recursos econòmics previstos en el pressupost del consistori.

Per a l’alcalde, “aquesta línia d’ajudes és un estímul clau per a la rehabilitació; per això, l’Ajuntament ha apostat per consolidar-la i incrementar-la”. Xavi Molina posa en valor l’esforç del veïnat per la conservació del Barri Medieval i afig: “Les administracions públiques hem de ser aliades dels particulars en la conservació del patrimoni que singularitza Bocairent”. En aquest sentit, el primer edil demana més recursos legals, tècnics i econòmics a les administracions superiors a la municipal per tal de seguir avançant en la millora dels immobles particulars.

Pujar