Castellano

L’Ajuntament de Bocairent concedeix les ajudes a esportistes locals

L’Ajuntament de Bocairent concedeix les ajudes a esportistes locals
  • La convocatòria 2022 beneficia a 15 persones de 10 disciplines diferents

La Regidoria d’Esports ha resolt en les últimes setmanes la convocatòria 2022 de les ajudes a esportistes locals. Es tracta d’una línia de subvenció que pretén donar suport a aquelles bocairentines i aquells bocairentins que destaquen en modalitats individuals de la pràctica esportiva. És, per això, que aquesta iniciativa és complementària a la relació de subvencions que el consistori destina als clubs i les entitats del municipi.

En concret, en la convocatòria d’enguany, han resultat beneficiàries un total de 15 persones, les quals rebran aportacions que van des de 130,81 euros fins a 305,23 euros. Per a l’assignació d’aquestes quanties, la comissió baremadora ha tingut en compte els criteris previstos en les bases: l’àmbit de competició (internacional, nacional, autonòmic o provincial), el perfil de la modalitat (esport autòcton o esport femení), els mèrits esportius i les despeses derivades de l’activitat.

Per al regidor d’Esports, “aquesta línia d’ajudes és una mostra més del suport de l’Ajuntament al món esportiu local; per això, s’ha volgut consolidar la iniciativa amb la convocatòria any rere any”. A més, Vicent Silvestre assenyala la satisfacció perquè entre les persones beneficiàries hi haja esportistes de fins a 10 disciplines diferents: ciclisme, en les modalitats de bicicleta de muntanya, ultrafons i BMX; atletisme; natació; pesca; pilota valenciana; karate; futbol, i motociclisme, en la versió de trial. “Aquesta diversitat posa de manifest que l’esport bocairentí té una presència àmplia i un protagonisme destacat”, conclou el responsable municipal.

Pujar