Castellano

Convocada la VIII Marató de Fotografia Jove de Bocairent

Convocada la VIII Marató de Fotografia Jove de Bocairent
  • La cita tindrà lloc el 16 de setembre i estarà oberta a participants entre 16 i 35 anys

El Consell Municipal de la Joventut i l’Ajuntament de Bocairent han convocat una nova edició de la Marató de Fotografia Jove. La de 2023 serà la huitena volta que se celebra la proposta i tindrà lloc el pròxim 16 de setembre. Aquest dia, entre les 9.30 i les 10.30 h, les persones interessades a participar hauran d’inscriure’s al Museu Municipal Antonio Ferri. La inscripció és lliure i gratuïta, amb l’únic requisit de tindre entre 16 i 35 anys.

A les 10.30 h se sortejarà el tema de la marató d’enguany i s’iniciarà la jornada per a dur a terme les instantànies, que hauran de fer-se al terme municipal de Bocairent i estar vinculades amb l’eix temàtic triat. Entre les 12.00 i les 14.00 h, els participants podran lliurar les tres fotografies amb què volen optar a un dels dos guardons del certamen: un primer premi valorat en 150 euros i un segon premi dotat amb 75 euros.

Per a Sergio Gandia, regidor d’Infància, Adolescència i Joventut, “parlem d’una iniciativa plenament consolidada després de huit edicions”. En aquest sentit, el responsable municipal fa una crida a la participació tant de joves locals com d’altres localitats: “Volem que la marató siga un punt de trobada de persones aficionades de diversos municipis i que, amb la seua mirada creativa, redescobrisquen un entorn urbà i natural tan ric com el de Bocairent”, afirma.

Bases completes de la convocatòria: https://www.bocairent.es/evento/marato-fotografia-jove-0

Pujar