Castellano

Conclou l’escola ludicoeducativa d’estiu a Bocairent

Conclou l’escola ludicoeducativa d’estiu a Bocairent
  • 330 xiquetes i xiquets han gaudit d’aquest servei gratuït per a les famílies

El passat 28 de juliol va finalitzar l’escola ludicoeducativa de Bocairent. Una iniciativa de l’Ajuntament, en col·laboració amb l’AMPA del CEIP Lluís Vives i patrocini del Govern d’Espanya, per a facilitar la conciliació personal i laboral a les famílies del municipi. A més, per segona vegada, les regidories d’Esports i d’Educació han impulsat el servei de forma gratuïta.

Així, l’edició d’enguany ha comptat amb una matrícula de 330 xiquets i xiquetes entre 3 i 13 anys. Elles i ells han gaudit de tot tipus d’activitats en horari de dilluns a divendres, de 9.00 a 13.30 hores, amb la possibilitat d’ampliar-lo des de les 7.30 hores i fins a les 14.00 hores.

Per a dur a terme aquesta escola ludicoeducativa ha estat necessari contractar 15 monitors i monitores, dirigits pel tècnic municipal Vicent Sampedro. “Un esforç organitzatiu ampli i intens, però que mereix la pena perquè som conscients que oferim un servei essencial per a la conciliació familiar”, afirma Joan Vañó, regidor d’Esports.

Al seu torn, Vanesa Doménech, responsable d’Educació, l’altre departament municipal implicat, indica que “el projecte busca oferir també una alternativa lúdica per als xiquets i les xiquetes, una volta finalitzat el curs escolar”. En aquest sentit, assenyala que les dinàmiques als recintes esportius s’han combinat amb tres excursions: al campament de Fontes, a les Escoles a la Mar de Vilajoiosa i a Aqualandia.

 

Pujar