Castellano

El bocairentí Eduard Gisbert s’emporta el primer premi al concurs Joves Intèrprets en la modalitat A de vent-metall

El bocairentí Eduard Gisbert s’emporta el primer premi al concurs Joves Intèrprets en la modalitat A de vent-metall
  • Claudio Nicolás De Manuel (València) i Bernard Ros (Llíria) guanyen el primer premi a les modalitats B i C respectivament

MÉS FOTOS
El bocairentí Eduard Gisbert s’emporta el primer premi al concurs Joves Intèrprets en la modalitat A de vent-metall - (foto 2)
El bocairentí Eduard Gisbert s’emporta el primer premi al concurs Joves Intèrprets en la modalitat A de vent-metall - (foto 3)

El XX Concurs de Joves Intèrprets «Ciutat de Xàtiva» va prosseguir el darrer cap de setmana amb la modalitat de vent-metall, la qual es va celebrar a l’auditori del Centre Cultura Xàtiva (CCX).

En la primera fase d’aquesta especialitat van participar un total de 30 joves, els i les quals van interpretar una obra obligada. A la segona fase van accedir un total de 7 participants, interpretant una obra lliure.

Finalment el primer premi de la Modalitat A (1.300 euros) va ser per a Eduard Gisbert Vañó (Bocairent), de 22 anys, amb el bombardí com a instrument. El primer premi de la Modalitat B (1.000 euros) el va aconseguir Claudio Nicolás De Manuel Oliver (València), de 21 anys, amb la trompeta; i el primer premi de la Modalitat C (800 euros) va ser per a Bernard Ros Torrent, de Llíria (16 anys), amb el trombó.

A més a més, el Tribunal va decidir per unanimitat atorgar un segon premi (450 euros) en la Modalitat C per a Marcel Muñoz Salvador, de 13 anys, amb el trombó i natural de Burjassot, a qui es va convidar a participar al concert de clausura. 

El Tribunal va estar compost per Raül Junquera Acien (president), Juan José Llimerà Dus (especialista de trompa), Salvador Tarrasó Aledón (especialista de trombó), Vicente Nogués Suey (especialista bombardí) i Martín Colomer Bataller (especialista de tuba).

La pròxima especialitat se celebrarà aquest proper cap de setmana i serà la de corda fregada.

Pujar