Castellano

Bocairent viurà la XV Fira del Llibre

Bocairent viurà la XV Fira del Llibre
  • La plaça de bous acollirà punts de venda i activitats durant el cap de setmana

El pròxim cap de setmana, Bocairent tornarà a festejar la importància de la lectura. Ho farà de la mà d’una nova edició de la Fira del Llibre, que enguany arriba a la número quinze. Aquesta tindrà lloc al recinte de la plaça de bous i comptarà amb una programació d’activitats que se sumarà als punts de venda.

El dissabte 29 arrancarà a partir de les 10.00 h i, des d’una hora després, s’oferiran jocs de taula basats en llibres; a més, a les 12.30 h es presentarà “PACTUM, LA HISTORIA (El testimonio de William Cook)”, a càrrec de Jorge y Moisés García Bonhome. De vesprada, serà el torn d’una tertúlia literària (16.30 h), d’un espectacle de teatre familiar (18.00 h) i de la presentació de “Tots els colors del guix”, de Francesc Pou (19.30 h).

El diumenge 30, la programació s’iniciarà amb una xocolatada a les 10.30 h i, a continuació, es produirà el lliurament dels premis del Passaport Lector (11.30 h) i la presentació de l’IEVA “La «Fábrica de Licores, anisados, jarabes y horchatas» d’Aielo de Malferit. Relació i records d’un antic propietari” (12.30 h). Per a finalitzar, a les 13.45 h, amb el sorteig dels premis d’un xec en comerç local entre les persones que hagen comprat publicacions durant la Fira.

En aquest sentit, hi ha prevista la participació dels estands següent: Ajuntament de Bocairent, Andana Editorial (Algemesí), Botiga Febrer (Bocairent), D-Paper Librería (Bocairent), Edicions del Sud (Piles), Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida, La Llibreria (Ontinyent), La Tendeta (Beneixama), Llibreria i papereria Mariola (Bocairent) i Papiro Llibreria-Papereria-Copisteria (Muro).

“Arribar a la quinzena edició és un fet destacat”, valora Xavi Molina. En aquest sentit, l’alcalde explica que “al llarg dels anys s’ha aconseguit donar continuïtat i consolidar aquest projecte que ofereix oportunitat als punts de venta locals i de la rodalia, i que, a més, ens permet reunir-nos al voltant del llibre i la lectura”. Per això, el primer edil convida a participar de la proposta al llarg del cap de setmana.

 

Pujar