Castellano

Bocairent torna a celebrar la Festa de l’Esport

Bocairent torna a celebrar la Festa de l’Esport
  • La dessetena edició reconeix la dedicació de Juan Bautista Molina i els mèrits de Mª José Silvestre

Dissabte passat, 24 de setembre, el món esportiu local va tornar a celebrar la seua festa després que la covid impedira dur-la a terme des de l’any 2019. Així, el teatre Avenida va reunir de nou esportistes, representants dels clubs bocairentins i públic en general en un acte conduït per Javier Cantó Vañó.

La primera part de la gala va servir per a reconéixer els millors esportistes de cada entitat, que van ser: Jairo Ferrero Sanchis, pel Club d’Atletisme Vila de Bocairent; Marta Silvestre Calabuig, pel Club de Bàsquet Patronat; Clemente Giménez Martínez, pel Club Billar Bocairent; José María Silvestre Mora, pel Club Esportiu Caçadors Bocairent; els xiquets i les xiquetes de l’Escola Bicible, per l’Associació Dones Bicibles; Carlos Pardo Ruiz, pel Club Deportivo Karate Bocairent; Javier Romero Bodí, pel Club Esportiu Bocairent Futbol, i Eduard Blasco Vañó, pel Motoclub Nicogass.

La segona part de la gala va estar centrada en el lliurament dels premis a la dedicació esportiva i a millor esportista local 2022, tots dos proposats i votats per les entitats que formen part del Consell Municipal de l’Esport. En el primer cas, el guardonat va ser Juan Bautista Molina, que ha desenvolupat una tasca fonamental des dels anys setanta fins a l’actualitat a través dels clubs locals de tenis, primer, i de billar, després.

Quant al premi a millor esportista local, les tres nominacions eren per a Orestes Regal Fernández, Josep Blasco Vañó i Mª José Silvestre, que va resultar guanyadora. A la ciclista bocairentina se li va recóneixer el palmarés del cicle 2021-2022, en el qual consta el subcampionat en 24h World Time Trial Campionships, el campionat individual femení Événement Vélo (França), el campionat 24 H Castelli de Feltre (Itàlia) i el tercer lloc en 24h Rad am Ring (Alemanya).

Els guardons a la dedicació esportiva i a millor esportista local 2022 van ser entregats per l’alcalde de Bocairent, Xavi Molina, i pel delegat municipal d’Esports, Vicent Silvestre, que també van tancar l’acte amb les seues intervencions. “Aquesta Festa de l’Esport no només reconeix marques i classificacions, sinó que també posa en valor l’esforç d’adaptació dels nostres esportistes durant uns anys en què la pandèmia ha alterat temporades i calendaris”, indica el regidor.

 

Pujar