Castellano

Bocairent senyalitza de forma permanent l’arribada a la zona d’aparcament turístic

Bocairent senyalitza de forma permanent l’arribada a la zona d’aparcament turístic
  MÉS FOTOS
  Bocairent senyalitza de forma permanent l’arribada a la zona d’aparcament turístic - (foto 2)
  Bocairent senyalitza de forma permanent l’arribada a la zona d’aparcament turístic - (foto 3)

  "Dissuadir l'entrada al centre històric amb cotxe i facilitar l'aparcament en una zona descongestionada com és la part nord del nucli urbà". Aquest doble objectiu rau darrere de l'últim projecte de senyalització turística materialitzat per l'Ajuntament de Bocairent gràcies a una inversió de 3.321,45 euros dels quals el 90% va estar aportat per la Diputació de València.

  D'aquesta forma, un total de quinze senyals marquen l'arribada amb vehicle fins la zona nord del nucli urbà des de l'accés a la població pel pont de Sant Blai i el retorn a la carretera CV-81. Addicionalment, un segon conjunt d'indicacions tracen els itineraris, amb el temps necessari per a completar-los a peu, per a arribar-hi al centre històric des de l'àrea d'aparcament i la tornada al mateix punt.

  La proposta, inclosa en el Pla municipal de mobilitat sostenible, permet "evitar el col·lapse de vehicles en l'entramat de carrers estrets de la part de major atractiu turístic", tal i com assenyala la regidora de Turisme, Noelia Vañó. De fet, aquesta solució ja s'utilitzava de forma provisional en moments de gran afluència com Pasqua, ponts festius i fires però a partir d'ara "serà permanent donada la presència cada vegada major de visitants al llarg de tot l'any i a més amb un acabat més visible i, per tant, més útil", com conclou Vañó.

  Pujar