Castellano

Bocairent ofereix una àmplia oferta per a Setmana Santa

Bocairent ofereix una àmplia oferta per a Setmana Santa
  • El Mercat Renaixentista, el Pas de l’Hort i el Xocorock se sumen a un ventall de recursos turístics que augmenten horaris

El període de Setmana Santa i Pasqua és un dels moments claus en la temporada turística de Bocairent. De fet, juntament amb dates com les dels ponts d’octubre, és el moment en què la localitat rep un nombre major de turistes. “Així preveiem que passe també enguany; per això, el municipi ha preparat una àmplia oferta en diferents àmbits”, afirma M. Luz Pascual.

La regidora de Turisme assenyala que el conjunt de recursos visitables estaran oberts i que, en molts casos, ampliaran els seus horaris. És el cas, per exemple, de les Covetes dels Moros, un dels atractius principals durant aquests dies. Per tal de conéixer el conjunt de l’oferta, l’Ajuntament ha editat un fullet específic amb les condicions de les visites, els serveis oberts, la localització dels banys públics i l’agenda d’activitats previstes.

Entre aquestes activitats, destaca la quarta edició del Mercat Renaixentista de Bocairent, que oferirà punts de venda de productes artesanals i servei d’alimentació a la plaça de l’Ajuntament i la placeta Julián Herrero. El mercat arrancarà el divendres 7 d’abril i estarà obert fins al dilluns dia 10.

El divendres dia 7 també serà el torn del Pas de l’Hort, la representació de la Passió i Mort de Crist per part de les veïnes i els veïns. Serà a les 23.00 hores a la plaça de bous, després de l’última edició de l’any 2018. En aquella ocasió, es van reunir vora un miler d’espectadors al recinte.

Per al dissabte 8 d’abril, Bocairent té previst celebrar una nova edició del Xocorock, que canvia les seues habituals dates estivals. Aquesta vegada el festival arrancarà a les 16.30 hores i comptarà amb les actuacions de La Fúmiga, Smoking Souls, Cactus, Colomet, Joe Pask, Vostok, D’Altre Poble, DJ Santy Mataix i DJ Julius.

Per a M. Luz Pascual, “aquesta àmplia oferta és el resultat d’una suma d’esforços que posen de manifest la capacitat d’iniciativa i el dinamisme de Bocairent”. La responsable municipal de Turisme valora positivament que, durant aquest període vacacional, es puga comptar amb una gran varietat de propostes dirigides tant al veïnat com a totes aquelles persones que trien el municipi com a destinació per als seus dies de descans.

Pujar