Castellano

Bocairent entrega els premis del XXI Concurs de Pintura Joan de Joanes

Bocairent entrega els premis del XXI Concurs de Pintura Joan de Joanes
  • L’exposició es va inaugurar divendres i es podrà visitar fins al pròxims 10 de desembre

Divendres passat va tindre lloc l’entrega dels premis del XXI Concurs de Pintura Joan de Joanes, impulsat per l’associació Art 92 i la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Bocairent. L’acte va servir també per a inaugurar la mostra de les obres, que es podrà vore a la sala municipal d’exposicions fins al pròxim 10 desembre. “Visitar-la és una oportunitat de posar en valor les creacions fetes, així com també reconéixer la tasca dels agents imprescindibles per al certamen”, manifesten els responsables organitzatius.

El jurat d’aquesta edició, integrat per Lluci Juan, Joaquín Calatayud i Pep Sanz, va determinar que el quadre guanyador fora el de Francisco R. Anton Escolano, que va rebre el premi de 1.000 euros patrocinats pel consistori. Igualment, va establir els cinc premis especials per a Rubén Paricio Pons, David Escarabajal Aguado, Miguel Carlos Montesinos Aragonés, Nacho Collado Belda i Héctor Dols García, amb un import de 350 euros cada un patrocinats per Inelbo S.A. (Eiffage Energía), Helioprint S.L., Ribetes y Cordones Martí S.L., Durplastics S.A. i Fundació Mutua Levante, respectivament. I, per últim, l’accèssit va ser per a Sofía López Tormo, amb 300 euros també procedents de l’Ajuntament.

Per a Juan Sanz i Xavi Molina, “la suma d’esforços explica, en bona mesura, la continuïtat d’edicions i la garantia de bona organització que s’ha mantingut fins ara”. Igualment, el president d’Art 92 i l’alcalde de Bocairent justifiquen la consolidació del concurs per la resposta suficient d’inscripcions amb què s’ha comptat any rere any. En aquest sentit, els dos responsables van agrair la participació de les pintores i els pintors que el 29 d’octubre van decidir formar part de la convocatòria 2023, així com també la confiança de les empreses patrocinadores i la tasca del jurat.

Pujar