Castellano

Bocairent entrega els premis del Concurs de Pintura Joan de Joanes 2022

Bocairent entrega els premis del Concurs de Pintura Joan de Joanes 2022
  • L’Associació Art 92 i l’Ajuntament anuncien una exposició commemorativa amb motiu de les vint edicions del certamen

Dissabte passat, 26 de novembre, la sala municipal d’exposicions va acollir el lliurament de premis del XX Concurs de Pintura Joan de Joanes, organitzat per l’Associació Art 92 i l’Ajuntament de Bocairent. Es completava així el procés iniciat el 6 de novembre amb la jornada de creació de les obres, en la qual van participar un total de 35 artistes.

El president d’Art 92, Juan Sanz, va ser l’encarregat de llegir l’acta amb el veredicte del jurat format per Maria Esteve, Helios Gisbert, Lluci Juan, Pep Sanz i Just Garrido. Aquest va tindre com a resultat el primer premi, patrocinat pel consistori, per a José Manuel Aznar; els premis especials, patrocinats per les empreses Inelbo S.A. (Eiffage Energía), Helioprint S.L., Durplastics S.A. i Fundació Mutua de Levante, per a Mª Teresa Durá, Miguel Soro, Sergio Rocafort i Fede López, respectivament, i l’accèssit, patrocinat per l’Ajuntament, per a Francisco Antón.

L’acte també va servir per a presentar el catàleg editat i inaugurar l’exposició que recull el conjunt d’obres participants en la convocatòria 2022. Aquesta mostra es podrà visitar a la sala Joan de Joanes fins al pròxim 11 de desembre, en l’horari següent: dilluns, dimecres, divendres i dissabte, de 18.00 a 20.00 h, i diumenge i festiu, d’11.00 a 13.00 h.

En les seues intervencions, el president de l’Associació Art 92 i l’alcalde de Bocairent, Xavi Molina, van posar en valor el fet d’haver arribat a la vintena edició d’aquest certamen pictòric. En aquest sentit, van anunciar que treballen per impulsar una exposició commemorativa durant el primer trimestre de 2023: “Volem fer la vista enrere per a destacar la importància d’aquesta fita, però sobretot per a impulsar el concurs de cara al futur”, afirmen.

Pujar