Castellano

Bocairent entrega els premis del 30é concurs de fotografia

Bocairent entrega els premis del 30é concurs de fotografia
  • L’exposició de totes les obres es podrà visitar fins al 15 d’agost a la sala Joan de Joanes

Dissabte passat, 29 de juliol, Bocairent va lliurar els premis fotogràfics de la trentena edició que convoca l’Ajuntament en aquesta matèria. Una iniciativa de la Regidoria de Turisme, en col·laboració amb l’associació Art 92 i l’Associació Fotogràfica de Bocairent, que té per finalitat captar les millor instantànies del municipi.

Aquesta vegada el jurat va estar format per Antonio Barrientos, Juanjo Alcaide, Montse Blasco, Vicent Ramon Pascual i Xavi Pascual. La deliberació d’aquests va atorgar els set guardons previstos en les bases, que suposen un patrocini de 1.900 euros per part del consistori local.
En la modalitat de promoció turística el primer premi va ser per a Blai Vanyó Vicedo i el segon, per a Ricard Ferre Jornet. En la modalitat de caràcter lliure color, el primer premi va recaure en Juan Miguel Beneyto Vañó i el segon, en Francisco Gil Ortuño. En la modalitat de temàtica lliure blanc i negre, el primer premi va anar a parar a Sonia Ramón Gimeno i el segon, a Eduardo Francés Sanchis. Per últim, l’accèssit local va ser per a Francisco Pascual Esplugues.

L’acte de lliurament dels premis va suposar també la inauguració de l’exposició amb totes les obres participants. Aquesta es podrà visitar fins al pròxim 15 d’agost a la sala Joan de Joanes, en l’horari següent: dilluns, dimecres, divendres i dissabte, de 18.00 a 20.00 hores, i diumenge i festiu, d’11.00 a 13.00 hores.

Per a M. Luz Pascual, regidora de Turisme, “el concurs potencia la mirada creativa a al poble i redescobreix tant el nucli urbà com l’entorn de Bocairent”. En aquest sentit, la responsable municipal agraeix la participació constant al llarg de les tres dècades de certamen i l’esforç tant del personal municipal com de les entitats col·laboradores per a mantindre la continuïtat de la convocatòria.

Pujar