Castellano

Bocairent entra de ple en la 33a Setmana Sociocultural de la Tercera Edat

Bocairent entra de ple en la 33a Setmana Sociocultural de la Tercera Edat
  • L’Associació de Jubilats i Pensionistes Sant Blai i l’Ajuntament coordinen deu propostes per a aquesta edició

El passat 2 d’octubre, el teatre Avenida va acollir les dues primeres propostes de la 33a Setmana Sociocultural de la Tercera Edat. Van ser l’actuació de la Rondalla de Jubilats de Bocairent i la representació del sainet Al treballaor, faena, a càrrec del grup Amics del Teatre de l’Associació de Jubilats i Pensionistes. En els dos casos, es va comptar amb nombrós públic assistent.

La programació s’intensifica a partir d’aquest dilluns, ja que al llarg de la setmana hi ha prevista una activitat per a cada dia. Hui és el torn de la xarrada-taller Cervell actiu… moviments que milloren la ment, a càrrec de Sagrario Puerto, que tindrà lloc a les 18.00 h. Dimarts i dijous es duran a terme sessions d’activitat física amb esmorzar, de 10.00 a 11.00 h. En els tres casos, la cita és a la llar de jubilats.

Dimecres es realitzarà una visita cultural a Gandia i al monestir de Sant Jeroni, i divendres, un dinar amb ball posterior; en els dos casos, cal inscriure’s prèviament. Dissabte la proposta és doble: de matí, la trobada d’Associacions de Jubilats i Pensionistes de la UDP a Atzeneta d’Albaida i, de vesprada, la comèdia musical La fiesta (teatre Avenida, 19.00 h). Per últim, hi haurà una xarrada informativa sobre recomanacions de seguretat per a persones majors, a càrrec de la Guàrdia Civil de Bocairent; serà el dilluns 24 d’octubre, a les 18.00 hores a la llar de jubilats.

Carmen López, regidora de Tercera Edat, destaca la importància de recuperar la Setmana Sociocultural: “És un referent d’activitat per a les persones majors i, després dels últims anys complicats, recuperar els espais de socialització i convivència és fonamental per a elles i ells”. En aquest sentit, la responsable municipal posa en valor la varietat de propostes, fruit de la col·laboració entre l’Associació de Jubilats i Pensionistes Sant Blai i l’Ajuntament de Bocairent.

Pujar