Castellano

Bocairent comença hui l’Estiu Jove

Bocairent comença hui l’Estiu Jove
  • Cultura, esport i oci conformen la programació de juliol, que seguirà al mes d’agost

Estiu Jove és la proposta que el Consell Municipal de la Joventut i l’Ajuntament de Bocairent impulsen per a aquest període de l’any i en 2022 arriba a la sisena edició. En aquest cas, la primera meitat de la programació ofereix iniciatives per a infants, adolescents i joves des del 4 fins al 25 de juliol, amb almenys una cita setmanal.

Així, la primera és la sessió de funky i hip hop de hui a les 19.30 hores al parc de l’Estació. Aquestes “Vesprades d’oci esportiu” tindran continuïtat cada dilluns, amb aeròbic (dia 11), entrenament funcional (dia 18) i zumba (dia 25). Els adolescents i joves també són els destinataris del taller d’edició de vídeo amb el mòbil (a partir del dia 12) i del transport segur a la revetla de la localitat veïna de Banyeres de Mariola (dia 23).

Pel que a l’oferta per a xiquetes i xiquets, cal assenyalar el servei de Bibliopiscina, que tindrà un taller tots els dimarts i dijous a les 12.00 hores, i les “Vesprades infantils” del 9 i 22 de juliol: la primera correspon a un espectacle familiar de circ amb la companyia La Troupe Malabó i la segona a una vesprada amb jocs d’aigua a la piscina municipal.

Per a Begoña Perigüell, “l’Estiu Jove d’enguany arranca amb força i tindrà continuïtat amb la programació d’agost, que inclourà cites destacades com el cicle de narració ‘Sant Agustí de Conte’ o el festival de música Xocorock”. En aquest sentit, la regidora d’Infància, Adolescència i Joventut, posa en valor “l’esforç municipal per a organitzar una oferta àmplia durant el període vacacional més llarg de l’any”.

Pujar