Castellano

El Xec de Benvinguda de Bocairent arriba als 300 euros

El Xec de Benvinguda de Bocairent arriba als 300 euros
  • L’Agrupació de Comerciants i Serveis i l’Ajuntament presenten la tercera edició d’aquesta ajuda per a compres locals de famílies amb nous membres

L’Agrupació de Comerciants i Serveis (ACiS) i l’Ajuntament de Bocairent han presentat una altra edició del Xec de Benvinguda, la iniciativa per la qual les famílies amb nous membres per naixement, adopció o acolliment poden sol·licitar una ajuda econòmica per a compres en establiments locals. El Xec es va posar en marxa l’any 2021, de manera que enguany arriba a la tercera edició.

La convocatòria del 2023 atorgarà 300 euros a cada sol·licitant. Aquesta dotació suposa un increment del 50% respecte de la primera edició, quan el Xec de Benvinguda va ser de 200 euros. “Hem augmentat progressivament la quantia econòmica per a seguir consolidant una iniciativa que pensem que és important per a reforçar tant el comerç local com les famílies que creixen”, afirma Begoña Perigüell, la regidora de Dinamització Comercial del municipi.

Vicente Vañó, president d’ACiS Bocairent, també posa en valor aquest doble objectiu: “Als establiments associats ens alegra col·laborar amb les famílies que contribueixen a incrementar els habitants de Bocairent i, en paral·lel, ajudar els negocis de proximitat”. Per això, el dirigent de l’entitat anima els potencials beneficiaris del Xec de Benvinguda a informar-se de les condicions de sol·licitud a través del material de difusió disponible ja tant als establiments ACiS com a l’Ajuntament.

Pujar