Castellano

Àmplia oferta de l’escola de persones adultes de Bocairent per al nou curs

Àmplia oferta de l’escola de persones adultes de Bocairent per al nou curs
  • La preinscripció finalitza dijous i les classes comencen el pròxim 18 de setembre

L’Escola de Persones Adultes Manuel Santonja de Bocairent està a punt d’iniciar un nou curs. El passat 4 de setembre va començar el període de preinscripció, que estarà obert fins al dia 14, ja que el 18 de setembre tenen començament les classes del nou cicle amb una àmplia oferta.

Per al curs 2023/2024, el centre tornarà a oferir cursos, tallers de llarga durada i tallers de curta durada. En el primer apartat, l’alumnat podrà matricular-se en cultura general, graduat de secundària, accés a cicle de grau mitjà, valencià, castellà, anglés, informàtica i competències claus. Els tallers de llarga durada ofereixen classes de manualitats, costura, ioga, pilates, txi-kung, dansa oriental, restauració i decoració de mobles, història i iniciació a la informàtica. I, per últim, amb els tallers de curta durada, hi haurà la possibilitat de participar en visites culturals, seminaris de psicologia, cursos de manipulació d’aliments o activitats de l’Aula Mentor.

Vanesa Doménech assenyala que “és una oferta extensa i variada, perquè siga d’interés de la major quantitat d’alumnat possible”. A més, la regidora d’Educació indica: “Per a l’Ajuntament, l’EPA és un servei prioritari i hi apostem decididament perquè l’aprenentatge al llarg de la vida és, precisament, un motor de vida”. En aquest sentit, l’edil anima a conéixer l’oferta i a matricular-se en alguna de les propostes previstes per a aquest curs.

[Oferta completa: https://www.bocairent.es/evento/del-4-al-14-setembre-oberta-preinscripcio]

 

Pujar