elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

25 xiquets apadrinen un arbre en l'edició més nombrosa de "Arrela't a Betxí"

25 xiquets apadrinen un arbre en l'edició més nombrosa de "Arrela't a Betxí"

    Ahir es va dur a terme l'edició amb més participants del projecte "Arrela't a Betxí", en què cada recent nascut apadrina un arbre del municipi de la Plana Baixa. I és que des de la passada primavera no s'havia dut a terme esta acció, ja que "vam esperar a les obres de l'Avinguda Joaquim Dualde per promoure la plantació de nous arbres", ha explicat Lydia Hidalgo, regidora d'infància.

    D'esta forma, 13 xiquets i 12 xiquetes creixeran a Betxí de forma paral·lela a les arrels del seu arbre de manera que "el que pretenem és crear una forta consciència de poble i de respecte al medi ambient i als nostres parcs i jardins".

    Alhora, l'Ajuntament els ha assignat un taulellet "socarrat" amb el seu nom complet i la data de naixement i els ha regalat dues enganxines per al cotxe amb el lema "betxinenc/a a bord". En esta ocasió, els arbres plantats han sigut tarongers bords, una subespècie de figuera anomenada brachychintos i pins australians.

    En total, l'any passat van nàixer a Betxí 50 xiquets i xiquetes cosa que consolida la baixada de natalitat detectada en els últims anys. Entre els noms més populars destaquen Pau i Mia.

    Pujar