elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La VIII Trail Pics de Betxí arrancarà a finals de novembre

La VIII Trail Pics de Betxí arrancarà a finals de novembre
  • 700 m de desnivell i 16’4 quilòmetres retaran als competidors

L'Ajuntament de Betxi ha organitzat un any més, aquesta vegada amb l'assessorament tècnic de Run Addiction, una nova edició del Trail Pics de Betxí. Serà la vuitena edició d'aquesta popular carrera, que des de fa sis edicions comparteix calendari amb la Marxa, una prova de menor exigència.

La competició està programada per al diumenge 27 de novembre i repetirà el recorregut d'anys anteriors, d'aquesta manera el Trail comptarà amb una longitud de 16,4 quilómetros i més de 700 metres de desnivell. Per la seua part, la Marxa té un recorregut d'uns 9 quilómetros, amb un desnivell de més de 250 metres.

Després de l'èxit de l'any passat, els organitzadors esperen repetir una xifra de participants similar. En 2021 es va batre el rècord d'inscripcions, superant els mil corredors sumant les dos proves.

L'alcalde de la localitat, Alfred Remolar, ha assenyalat que “tant al Trail com la Marxa són proves molt assenyalades en el calendari del poble, ja que atrauen a molts esportistes de la província i voltants, però sobretot per molts veïns de Betxí, que són fidels competidors d'una carrera exigent que transcorre un paratge natural molt bonic”.

Els interessats en participar en qualsevol de les dos proves es poden inscriure tant a la Biblioteca Municipal de Betxí, com en la web de Run Addiction: www.runaddiction.es.

 

Pujar