5 de juny de 2020 5/6/20

El Trail Pics de Betxí tanca les inscripcions amb 650 participants

El Trail Pics de Betxí tanca les inscripcions amb 650 participants - (foto 1)

    Un any més, el Trail Pics de Betxí, que enguany arriba a la seua cinquena edició, serà un èxit de participació. I és que a pocs dies de la seua celebració, l'organització ha tancat ja les inscripcions després d'haver arribat al límit dels 650 corredors que s'havia estipulat. A pesar que este cap de setmana hi ha diverses competicions repartides per les comarques castellonenques, Betxí ha aconseguit acollir novament centenars de corredors i corredores per pujar els cinc pics del recorregut.

    "Estem molt contents i satisfets que un any més els atletes confien en esta cursa per la bellesa dels seus paratges i per l'organització", destaca Alfred Remolar, l'alcalde de Betxí. "Per a nosaltres és un dia molt important dins del calendari esportiu i segur que tenim una gran festa pels carrers del poble" ha apuntat Remolar.

    En este context, el campió d'Espanya en la modalitat Madison Óscar Pelegrí s'ha volgut sumar a l'esdeveniment i estrenar la samarreta que tots els participants tindran el diumenge en commemoració del V Trail Pics de Betxí i la IV Marxa. Pelegrí ha posat amb la seua bicicleta dins del Palau-Castell i ha provat de primera mà l'elàstica commemorativa de la cursa.

    Pujar