elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El VII Trail Pics de Betxí bat rècord d'inscripcions amb més de mil participants

El VII Trail Pics de Betxí bat rècord d'inscripcions amb més de mil participants
  • La carrera se celebrarà el 14 de novembre

Després d'un any sense competició per la pandèmia, el Trail Pics de Betxí torna amb èxit amb la seva setena edició que batrà el rècord de participants. Ja són més de mil inscrits per a les dues carreres que se celebraran el pròxim diumenge 14 de novembre, el Trail i la Marxa.

L'alcalde de la localitat, Alfred Remolar, ha assenyalat que “és evident la il·lusió que tenien els esportistes en què aquesta competició que transcorre per un entorn meravellós tornara a celebrar-se”. Per ara, hi ha més de 200 inscrits més respecte a les últimes edicions, un total de mil participants que gaudiran d'una carrera que transcorre per la Serra d’Espadà i en un gran ambient.

Els participants del VII Trail hauran de recórrer un circuit molt tècnic de més de 16 quilòmetres des de l’eixida de la Plaça Major de Betxí, amb un desnivell positiu acumulat de 700 metres i un pendent màxim del 33%. Per la seua part, la Marxa, que celebrarà la seua sisena edició, és una prova més assequible i no competitiva, amb un recorregut d'uns 9 quilòmetres i un desnivell positiu acumulat de 262 metres.

Ja està tot preparat per tal que el diumenge, a partir de les 9 del matí, Betxí torne a acollir la gran cita running del seu calendari anual, enguany amb rècord absolut de participació.

Pujar