elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Torna la Ruta de la Tapa a Betxí després de dos anys d'aturada

Torna la Ruta de la Tapa a Betxí després de dos anys d'aturada
  • La localitat de la Plana Baixa celebrarà la IX edició

L'Ajuntament de Betxí ha fet oficial el retorn de la popular Ruta de la Tapa. Serà la IX edició d'aquesta festa gastronòmica de la localitat i tornarà després de dos anys sense poder celebrar-se a causa de les restriccions sanitàries per la pandèmia de la Covid-19.

Enguany, les veïnes i veïns del municipi podran degustar entre el 18 de febrer i el 5 de març les diferents tapes que serveixen els bars i restaurants participants. Des del consistori afirmen que aquesta nova edició ha tingut molt bon acolliment pels hostalers, per tant s'espera un èxit de participació com en les altres edicions.

Com en ocasions anteriors, cada local prepararà un aperitiu especial per a la ruta gastronòmica i seran els comensals els qui decidiran amb el seu vot la millor tapa de l'edició. A més, aquells participants que hagin votat podran optar a algun premi.

L'alcalde de la localitat, Alfred Remolar, ha assenyalat que “estem molt contents per la disposició dels hostalers en el retorn de la Ruta de la Tapa, ja que es pretén fomentar l'hostaleria local i oferir uns dies amb molt d'ambient en els diferents bars i restaurants”.

Pujar