elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La setena edició del sopar exclusiu 8 Xefs 8 Plats se celebrarà el divendres 30 de novembre

 La setena edició del sopar exclusiu 8 Xefs 8 Plats se celebrarà el divendres 30 de novembre
  MÉS FOTOS
   La setena edició del sopar exclusiu 8 Xefs 8 Plats se celebrarà el divendres 30 de novembre - (foto 2)

  Es tracta d'un esdeveniment itinerant en el lloc de la seua celebració i rotatori en els membres participants, que té com a objectiu posar en valor els productes de la nostra terra en la gastronomia, i per això el 8 com el número de les comarques castellonenques. Amb la particularitat que el menú a degustar és efímer ja que mai més tornarà a repetir-se en el seu conjunt.

  Els comensals gaudiran de les elaboracions preparades per Carlos Gutiérrez (Casa Roque, Morella), Modest Fabregat (Serra d'Irta, Alcossebre), Fernando Molina (La Cuina de Fernando, Castelló), Emilio Miralles (Al d'Emilio, Vila-real ), Asier Manzanos (el Vasco, Vila-real), Balbina Cano (Casa Rabitas, Nules) i Javier Simón (Hotel Martín el Humano, Sogorb), a més de l'anomenat Xef Amfitrió, que en aquest cas estarà a càrrec del Restaurant Terrassa Brisamar de Betxí, i el Xef Infiltrat, cuiner o cuinera de prestigi que s'anunciarà pocs dies abans de la celebració del sopar.

  La recepció dels comensals es realitzarà a partir de les 20 h. al Palau Castell de Betxí, on es podran degustar diversos productes de la zona, es presentaran els xefs participants i seran servits els primers entrants, per a posteriorment passar als veïns salons del Restaurant Terrassa Brisamar, on es continuarà la vetllada.

  El preu per comensal és de 80 €, incloent la degustació prèvia, els nou plats, més la beguda seleccionada per l'equip de sumilleria dels 8 Xefs, formada pels docents David Remolar, president de FASCV Fedración de Sommeliers de la Comunitat Valenciana, i José Vicente Giménez (Voramar, Benicàssim).

  Les places són limitades i les sol·licituds de reserva s'han de formalitzar a través del correu electrònic: reservas@brisamar.es

  La composició, elaboradors i ordre dels plats que se serviran en el sopar s'aniran anunciant en les setmanes prèvies a l'esdeveniment a través de les xarxes socials de 8 Xefs 8 Plats a Facebook, Twitter i Instagram.

  Pujar