20 de gener de 2021 20/1/21

La regidoria d'Igualtat de Betxí organitza un contacontes per a conscienciar sobre la violència masclista

La regidoria d'Igualtat de Betxí organitza un contacontes per a conscienciar sobre la violència masclista - (foto 1)
  • Montolío destaca que el diumenge faran un acte commemoratiu en memòria de les dones assassinades en 2019

La regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament de Betxí, que gestiona la socialista María José Montolío, ha organitzat un programa d'actes amb motiu de la celebració, dilluns que ve 25 de novembre, del Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra la Dona.

La programació es desenvoluparà aquest diumenge a partir de les 11.00 hores amb activitats per als xiquets i xiquetes en el Casal Jove, on es realitzaran tallers participatius amb la creació d'un gran mural. En aquesta activitat es compta amb la col·laboració de la regidoria de Joventut.

A continuació, a les 11.30 hores, tindrà lloc un contacontes en la plaça Major a càrrec de la companyia Rebombori. Sota el nom de ‘Basta! Stop violència de génere’, l'espectacle comptarà amb el relat de diversos contes per a conscienciar sobre el maltractament i la necessitat d'erradicar la violència contra la dona. Els relats estan adaptats per al públic infantil.

Així mateix, també es farà l'acte commemoratiu ‘Arrels d’esperança’ en memòria de les dones assassinades per la violència masclista en 2019. La jornada acabarà amb la lectura del manifest del 25 de novembre.

Pujar