elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Obertes les inscripcions per a la VII edició del Trail Pics de Betxí

Obertes les inscripcions per a la VII edició del Trail Pics de Betxí
  • El 14 de novembre tornen les carreres de muntanya a la localitat

L'Ajuntament de Betxí ha comunicat que s'han obert les inscripcions per a les carreres de muntanya que tornen enguany a la localitat de la Plana Baixa, després d'un any sense competició per la pandèmia de la Covid-19. Tant el Trail Pics de Betxí com la Marxa se celebraran el 14 de novembre i compten amb l'assessorament tècnic de Urban Running Castelló.

Aquesta serà la setena edició del Trail i s'espera que es mantinga l'èxit de participació dels últims anys, quan es van aconseguir les 700 inscripcions. A més, després d'un any sense competició, els corredors arriben amb la il·lusió de tornar a gaudir d'aquesta carrera per un entorn formidable com és la Serra d’Espadá.

Els participants del Trail hauran de recórrer un circuit molt tècnic de més de 16 quilòmetres des de la sortida de la Plaça Major de Betxí, amb un desnivell positiu acumulat de 700 metres i un pendent màxim del 33%. Per part seva, la Marxa, que celebrarà la seua sisena edició, és una prova més assequible i no competitiva, amb un recorregut d'uns 9 quilòmetres i un desnivell positiu acumulat de 262 metres.

Les inscripcions al Trail i la Marxa es poden realitzar de manera presencial a la Biblioteca Municipal de Betxí o de manera online a través de www.urbanrunningcastellon.com

Pujar