elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Betxí posa en venda una parcel·la de 5.300 metres quadrats en el Polígon Molí Llop

L'Ajuntament de Betxí posa en venda una parcel·la de 5.300 metres quadrats en el Polígon Molí Llop
  • Ha eixit a subhasta amb un preu d’eixida de 60 euros el metre quadrat i es poden presentar ofertes fins el 29 de març

L'Ajuntament de Betxí ha posat en venda una parcel·la de 5.300 metres quadrats en el polígon industrial Molí Llop, que eixirà a subhasta amb un preu d’eixida de 60 euros el metre quadrat.

Amb aquesta acció, el consistori compleix amb una altra de les seues propostes electorals que formava part del programa municipal en les últimes eleccions. Amb la venda d'aquest terreny, l'ajuntament pretén que s'estableixen més empreses en la zona i dinamitzar el polígon industrial.

A més, l'àrea industrial de Molí Llop és on se centren els principals esforços d'aquest curs en la millora de les zones industrials que l'ajuntament realitza anualment. Per a dur a terme aquestes millores, es va sol·licitar una subvenció a l'IVACE de 500.000 euros el mes passat.

L'alcalde del municipi, Alfred Remolar, ha assenyalat que “era necessari complir amb aquesta proposta electoral per a continuar fomentant l'activitat empresarial al poble, aportant des de la nostra posició tot el possible perquè continue creixent la indústria local”.

Pujar