elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Comença el primer Festival de Guitarra i Vi al Palau de Betxi

Comença el primer Festival de Guitarra i Vi al Palau de Betxi
  MÉS FOTOS
  Comença el primer Festival de Guitarra i Vi al Palau de Betxi - (foto 2)

  Betxí celebrarà el Primer Festival Internacional de Guitarra i Vi durant este mes. En concret, els propers dissabtes 6, 13 i 20 de Maig diversos músics d'àmbit internacional es reuniran al pati Renaixentista del Palau de Betxí en tres actuacions diferents de gran qualitat.

  Este mateix dissabte 6 de maig, l'artista nuler Pedro Navarro oferirà un homenatge a Paco de Lucía, mort ara fa escassament 3 anys, amb un repertori molt atractiu i que farà un repàs a la prolífica trajectòria del cantaor andalús. La segona i tercera actuació seran els dies 13 i 20 de maig, amb la participació dels germans Cuenca i altres artistes com Sara Mezquita.

  Les tres actuacions seran a les 19 hores i juntament amb l'espectacle musical es podrà degustar el vi de diverses bodegues de les comarques de Castelló, entre les que destaquen el Celler de Vinya Natura i Magnanimus. El preu de les entrades és de 3 euros i l'abonament serà de 7 euros per a les 3 sessions. El Festival Internacional de Guitarra i Vi està dirigit per Pedro Navarro i compta amb el recolzament de l'Ajuntament de Betxí.

  Pujar