elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El ciclista Sergio Blasco és escollit millor esportista de l’any

El ciclista Sergio Blasco és escollit millor esportista de l’any

    El ciclista de BTT Sergio Blasco va ser escollit ahir de vesprada com el millor esportista de l'any, després que la decisió es prenguera per una àmplia majoria en la reunió que es va dur a terme amb els representants de les entitats esportives de Betxí. Blasco, de 27 anys d'edat, va ser el primer de la general en la marxa BTT 1500 de Castelló i en el Marató d'Altura, entre d'altres competicions.

    Així mateix, en la mateixa sessió es va decidir que Martín Bonillo s'enduga el premi a l'esportista revelació, després d'aconseguir el primer premi en la categoria de passerell jove en el campionat d'Espanya celebrat el passat mes de juny en l'Alcora. En la mateixa reunió es va atorgar el premi al millor equip local al Club Escacs Betxí, així com també el guardó a tota una vida dedicada a l'esport a Ximo Alcalà. Finalment, els representants de les entitats esportives van decidir fer un reconeixement honorífic a Juanen de la Rosa i a Emilio Torres, que enguany han completat el repte 3milsculminants per una causa benèfica.

    Salva Rius, regidor d'esport, ha descatat "l'ampli consens que va haver en totes les decisions" i s'ha mostrat satisfet "que cada any hi haja nous esportistes i clubs que siguen mereixedors d'este homenatge que ret el poble de Betxí". La V gala de l'esport se celebrarà en la Setmana Cultural abans de les Festes Patronals que tindran lloc el pròxim setembre.

    Pujar