elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les carreres de muntanya tornen a Betxí després d'un any d'aturada per la pandèmia

Les carreres de muntanya tornen a Betxí després d'un any d'aturada per la pandèmia
  • El Trail Pics de Betxí celebrarà la seua setena edició el 14 de Novembre

L'Ajuntament de Betxí ha fet oficial la tornada de les carreres de muntanya aquest 2021, després d'un any sense poder celebrar les competicions per la pandèmia de la Covid-19. La localitat organitzarà el Trail Pics de Betxí, que serà la setena edició; la VI Marxa Pics de Betxí i un 5K dins del Circuit Diputació de Castelló.

El consistori betxinenc prepara el Trail i la Marxa Pics de Betxí per al diumenge 14 de Novembre. S'espera que es mantinga l'èxit de participació de les últimes edicions, on es va arribar a 700 inscripcions en 2019. A més, després d’un any excepcional sense competició, els participants arriben amb la il·lusió renovada i ganes de tornar a gaudir d'una carrera per la Serra d’Espadà.

És l'entorn de la serra un dels principals al·licients del Trail, però a més cal destacar que es tracta d'un recorregut bastant tècnic, amb un total de 16 quilòmetres des de l’eixida de la Plaça Major, amb un desnivell acumulat d'uns 700 metres. Per la seua part, la Marxa és una prova més assequible, amb un circuit d'uns 9 quilòmetres.

El regidor d'Esports, Rubén de la Rosa, ha destacat que “després d’un any en blanc, l’organització té més ganes que mai d’oferir una carrera competitiva, divertida i tornar a acollir a corredors i corredores tant del nostre poble com de tota la província”.

L’Ajuntament també ha informat que en les pròximes setmanes es faran oficials les dates d’inscripció del Trail i la Marxa i es presentarà el cartell oficial. L’organització ja treballa perquè estiga tot a punt al novembre per a la realització dels dos esdeveniments.

D’altra banda, el 5K se celebrarà el 3 d’octubre dins del circuit que promou la Diputació de Castelló. Així, Betxí es compromet un any més amb l’esport provincial i les carreres populars.

Pujar