elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El betxinenc Iker Moreno, Campió d'Espanya SUB-18 en Decatló, rep la insígnia d’honor de l’Ajuntament per part de Nebot

El betxinenc Iker Moreno, Campió d'Espanya SUB-18 en Decatló, rep la insígnia d’honor de l’Ajuntament per part de Nebot
  • L’alcaldessa Carla Nebot ha atorgat el distintiu a l’atleta, qui també ha deixat la seua signatura en el llibre d’honor de l’Ajuntament

MÉS FOTOS
El betxinenc Iker Moreno, Campió d'Espanya SUB-18 en Decatló, rep la insígnia d’honor de l’Ajuntament per part de Nebot - (foto 2)

L'atleta Iker Moreno Morata, de 17 anys, ha rebut la insígnia d’honor de l’Ajuntament de Betxí de mans de l’alcaldessa Carla Nebot, qui ha acollit a l’esportista al seu despatx per a atorgar aquest distintiu i que Moreno signara el llibre d’honor de l’Ajuntament.

L’atleta es va proclamar la setmana passada campió d'Espanya sub-18 en la modalitat de decatló, en el campionat nacional celebrat a Gijón. El betxinenc va tancar la seva participació amb 7.112 punts, la quinta millor marca nacional de tots els temps en la seua categoria.

L'alcaldessa de Betxí, Carla Nebot, ha elogiat a l'atleta del municipi destacant que “és un referent per a la localitat en l'esport”. A més, la primera edil ha assenyalat que “Betxí té una gran riquesa esportiva i des de l'Ajuntament recolzarem tots els esports, tant associacions com esportistes individuals, perquè puguen continuar creixent i donant alegries al poble”.


 

Pujar