elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Betxí tanca la temporada de piscina municipal amb 535 bons setmanals venuts

Betxí tanca la temporada de piscina municipal amb 535 bons setmanals venuts
  MÉS FOTOS
  Betxí tanca la temporada de piscina municipal amb 535 bons setmanals venuts - (foto 2)

  La piscina municipal de Betxí ha finalitzat la temporada d’estiu amb un balanç d’activitat “molt positiu”, després que s’hagen venut 535 bons setmanals en les dues franges horàries que s’havien establert a l’inici de de la campanya.

  “Som un dels municipis que més prompte va activar la piscina i que ha apostat per una oferta d’oci segura enmig del complicat context enquè estem”, ha destacat Alfred Remolar, alcalde de Betxí.

  Tot i que el consistori va apostar per una tramitació dels tíckets de forma online dividits en franges horàries de matí i de vesprada, l’aposta ha superat les expectatives més optimistes, ja que es tractava d’una nova metodologia de gestió que els usuaris desconeixien.

  “Hem hagut de reduir alguns serveis com el de cafeteria i fer algunes modificacions horàries, però hem sabut informar la gent de forma clara i transparent per tal que pogueren seguir utilitzant la piscina com sempre han fet”, ha apuntat Remolar.

  Cal destacar que a més a més el consistori ha repartit més de 50 bons entre els alumnes que millors expedients acadèmics han obtingut en el passat curs escolar.

  Pujar