elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Betxí es reuneix amb La Vilavella per a fomentar els valors turístics de les dos localitats

Betxí es reuneix amb La Vilavella per a fomentar els valors turístics de les dos localitats
  • Les dues regidories de Turisme tracten de crear un pla de treball conjunt

L'Ajuntament de Betxí s'ha reunit amb l'equip de govern de La Vilavella amb l'objectiu de treballar conjuntament per a fomentar els valors turístics comuns entre les dos localitats de la Plana Baixa.

La reunió, que s'ha celebrat a Betxí i a la qual han assistit el regidor de Turisme de Betxí, Raül Soria, i la regidora Loles Orenga, pretenia, entre altres aspectes, tractar els atractius turístics que els dos pobles tenen en comú, plantejar diferents maneres de fomentar-los conjuntament i definir diverses propostes per a posar-les en marxa a curt termini.

A més, s'ha establert un grup de treball que inicie, supervise i gestione les diferents accions que s'han acordat entre les dos parts. Aquestes persones també seran les encarregades d'aportar noves propostes per a fomentar els valors turístics comuns.

Després d'això, s'ha establert una pròxima reunió a La Vilavella per a fer seguiment del projecte. Després de l'acte, s'ha realitzat una visita al Palau-Castell de Betxí perquè els membres del govern del poble veí vegen de primera mà la restauració de l'edifi renaixentista.

El regidor de Turisme de Betxí, Raül Soria, ha assenyalat que “la reunió ha estat fructífera, han sorgit propostes i idees molt interessants i, una vegada es comencen a realitzar accions, ajudarà a promoure els actius turístics dels dos pobles”.

Pujar