elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Betxí es reuneix amb turisme provincial i autonòmic per les seues dos grans festivitats

Betxí es reuneix amb turisme provincial i autonòmic per les seues dos grans festivitats
  • L'Ajuntament comença a treballar conjuntament amb Diputació i Generalitat per a posar en valor els recursos turístics de la localitat de la Plana Baixa

L'Ajuntament de Betxí manté el seu compromís de fomentar els recursos turístics de la localitat i, per això, el regidor de Turisme, Raül Soria, s'ha reunit amb la diputada de Turisme, Virginia Martí, i la subdirectora general de turisme, Rosa María Ivars Llopis, per a establir acords amb les dos entitats i proposar una col·laboració mútua pel bé del sector turístic.

Els principals punts de la reunió amb Martí han estat les dos festivitats locals que són d'Interès Autonòmic, les Festes de Sant Antoni i el ral·li Transbetxí. Respecte a la competició de motocultors, l'ajuntament ha fet oficial la celebració d’enguany i treballa en la posada a punt de la competició. Es durà a terme el pròxim 22 i 23 d'abril i està prevista l’assistència de la diputada Martí després d'acceptar la invitació de la regidoria de Turisme de Betxí.

Segons declaracions de Sòria, “la reunió ha estat molt fructífera per a les dos parts i s'ha arribat a un acord de treball conjunt per a posar en valor els atractius turístics del municipi”.

Un altre dels temes tractats ha estat el cicloturisme, una pràctica cada vegada més usual. En aquest sentit, Betxí compta amb varies vies ciclistes de muntanya en un entorn excepcional com la Serra d’Espadà, i també dins del nucli urbà, on el carril ciclista s'ha ampliat en els últims anys.

A més, Soria també es va citar amb la subdirectora general de turisme, Rosa María Ivars. Sant Antoni i el Transbetxí també van ser els punts forts de la reunió, a més es va pactar una col·laboració conjunta que permeta visibilitzar més si cap les dues festes d'interès turístic autonòmic.

Amb aquestes col·laboracions, el consistori pretén continuar impulsant els seus recursos turístics. A aquest efecte, part de l'equip de govern va presentar fa uns mesos en FITUR els principals atractius de la localitat i continua realitzant accions i promovent acords per a atreure visitants a la zona.

Pujar