elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Betxí replena de cautxú el seu camp de futbol municipal

Betxí replena de cautxú el seu camp de futbol municipal
  • L'Ajuntament ha posat en marxa aquesta operació de manteniment sobre la superfície de gespa artificial del recinte esportiu

L'Ajuntament de Betxí ha informat que ha dut a terme l'enceball de cautxú sobre la gespa artificial del Camp de Futbol Municipal ‘Pepe Peirats’. Aquesta tècnica de manteniment és important per a mantenir uns bons nivells de farciment elàstic, en aquest cas cautxú, de la superfície que afavoreixen la pràctica esportiva.

Per a l'enceball s'han utilitzat 8.000 quilos de microgranulat de cautxú SBR, que s'han escampat sobre el verd de manera homogènia i també s’ha aprofitat per a raspallar la gespa. A més, s’ha netejat el camp d'impureses, com  fibres deteriorades, fulles o pipes.

Amb aquests treballs, des del consistori es pretén mantenir unes condicions òptimes per a la realització dels entrenaments i partits que diàriament hi ha en el camp municipal. La localitat de la Plana Baixa compta amb una escola de futbol base amb equips en totes les categories. Per això, passen desenes de xiquets i xiquetes per les instal·lacions durant la setmana.

El primer tinent alcalde, Salva Rius, ha destacat que “des de l'Ajuntament es treballa diàriament perquè les zones esportives estiguen en les condicions òptimes perquè es puga realitzar l'activitat correctament i, sobretot, disminuint el risc de lesions”.

Pujar