elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Betxí renova dos aules de l'edifici Esther Franch per a associacions i entitats

Betxí renova dos aules de l'edifici Esther Franch per a associacions i entitats
  • El col·legi Cervantes Dualde continua remodelant-se amb dues aules noves per una inversió de 30.000 euros

L'Ajuntament de Betxí continua amb la reforma del col·legi públic Cervantes Dualde. En aquesta ocasió, s'han remodelat dos aules de l'edifici Esther Franch que permetran ampliar les classes de música i l'accés d'altres associacions. La inversió per a aquest projecte ha estat de 30.000 euros.

Els treballs han consistit principalment en la instal·lació de noves finestres, s'han pintat les dos aules i s'ha canviat la il·luminació a tipus LED. D'aquesta manera, aquests espais estan adequats perquè s'instal·len altres associacions o entitats municipals.

Aquesta reforma se suma a la remodelació que ha tingut el col·legi, gràcies en part al Pla Edificant. En total, el municipi ha invertit més d'1.700.000 euros en la millora del centre educatiu.

A més, d'aquestes dues aules renovades, anteriorment s'han renovat completament els dos edificis principals, s'ha construït un gimnàs i s'ha creat un pati coeducatiu. Aquest últim projecte, es va finalitzar fa unes setmanes, generat un espai nou i inclusiu.

El primer edil, Alfred Remolar, ha assenyalat que “Betxí està apostant per perfeccionar el servei educatiu, per això s'ha reformat pràcticament al complet el col·legi públic del municipi amb millores que suposen tenir un centre d'ensenyament d'avantguarda”.

Pujar