elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Betxí porta els vins d'Aín al tradicional tast de vins de Nadal

  • Amb l'objectiu d'acostar els productes de proximitat a la seua població, l'ajuntament de Betxí organitza un tast amb vins de El Celler de la Ibola

El passat dijous 4 de gener, es va celebrar a Betxí, el ja tradicional tast de vins. Aquesta activitat se celebra tradicionalment dins de la programació d'activitats nadalenques a Betxí i actualment és una de les activitats més atractives dins de l'agenda d'esdeveniments que se celebra durant les festes de Nadal.

L'alcaldessa, Carla Nebot, afirma “Dins de la nostra programació d'activitats, un dels nostres objectius és sempre acostar a la nostra població els productes de la nostra comunitat, i si pot ser, quan més a prop, millor”. En aquest cas, seguint amb aquesta premissa, han apostat pel Celler de la Ibola, d'Aín, un celler que a tan sols 20 km de Betxí produeix els seus propis vins amb l'objectiu de lluitar contra la despoblació rural.

Amb aquesta activitat, que ha resultat tot un èxit de participació en els anys, i que gràcies a això se celebra durant ja fa diversos anys, s'aconsegueix que la població de Betxí s'involucre en l'objectiu que té l'alcaldessa i el seu equip a donar a conéixer els productes de proximitat.

L'alcaldessa ha reiterat el seu compromís a continuar amb aquesta mena d'activitats que acosten a la població als productes de qualitat que tenim a disposició en la nostra terra.

 

Pujar