elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Betxí organitza una eixida de neteja a la muntanya de la Mina

Betxí organitza una eixida de neteja a la muntanya de la Mina
  • El consistori promou unes jornades de conscienciació del reciclatge amb el repartiment de 900 “portaentrepans” en els centres educatius del municipi

MÉS FOTOS
Betxí organitza una eixida de neteja a la muntanya de la Mina - (foto 2)

L'Ajuntament de Betxí ha organitzat per a este pròxim diumenge la Jornada “Netegem el Terme” en la qual es realitzarà una eixida per a netejar la muntanya de la Mina i les sendes. L'alcaldessa del municipi, Carla Nebot, ha animat als veïns i veïnes ha participar en “una jornada de neteja i  conscienciació per a mantenir l'entorn natural més pròxim al nostre nucli urbà més lliure de residus”.

A les nou i mitja arrancarà la jornada des de PAVIMBE i finalitzarà a les dos del migdia. Durant la jornada es repartirà el material necessari per a arreplegar els residus que es troben a la muntanya. “Es tracta d'una iniciativa subvencionada per Reciplasa en la qual busquem conscienciar a la població de la importància del reciclatge, l'educació a la muntanya per a millorar el nostre municipi i el nostre entorn”, ha explicat la primera edil.

No fa falta inscripció per a participar en la jornada, “solament assistir i participar en ella. Es tracta d'una activitat per compartir en la família, veïns i veïnes, per a conèixer el nostre pulmó verd, i alhora, contribuir a netejar l'entorn”, ha destacat Nebot.

A més, el consistori realitzarà el repartiment de 900 portaentrepans en els centres educatius del municipi amb l'objectiu “d’evitar el paper d'alumini i les bosses de plàstic per a portar els esmorzars de l'alumnat, i d'esta manera, contribuir també a millorar el medi ambient amb estos xicotets gestos”.

Pujar