elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Betxí oferirà visites guiades al Palau-Castell durant el cap de setmana

Betxí oferirà visites guiades al Palau-Castell durant el cap de setmana
  • Després de finalitzar la restauració de l'emblemàtic edifici, la regidoria de Cultura convida a visitar-lo i conèixer la seua història en profunditat

L'Ajuntament de Betxí oferirà visites guiades al Palau-Castell de la localitat durant el cap de setmana, amb diversos passes per dia. Després de diversos anys de reforma, en diferents fases, l'edifici renaixentista ha estat restaurat per complet i s'han traslladat allí les dependències municipals.

Les visites guiades estan programades per al divendres 23 de juny a la vesprada, quan es realitzaran dues visites, a les 18.00h i a les 19.30h; i el dissabte 24 hi haurà visites al matí, 11.00h i 12.30h, i a la vesprada, a les 18.00h i a les 19.30h.

El Palau-Castell és un monument declarat Bé d'Interès Cultural i és considerat com un dels màxims exponents de l'arquitectura nobiliària del Renaixement valencià. El consistori pretén que aquest edifici siga un lloc de cultura, serveis i oci per a tot el poble, com ho va ser en una altra època.

El Palau ha tingut diferents usos al llarg de la seua història. Per ell han passat companyies de teatre, bandes de música, va ser centre republicà, han actuat varietés, sainets valencians, cantants, s'han donat mítings polítics… Més tard va ser un cafè, un cinema i en els anys setanta, una discoteca.

Els visitants durant el cap de setmana podran conèixer en profunditat tota la història, secrets i detalls del patrimoni històric de Betxí més important. Es poden fer les inscripcions a la biblioteca i a la web entrades.betxi.es.

Pujar