elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Betxí instal·la seients a les grades del poliesportiu

Betxí instal·la seients a les grades del poliesportiu

    Després de molt de temps de reivindicacions per part dels usuaris del poliesportiu municipal, hui s'ha fet realitat la instal·lació de seients en les grades de l'edifici. D'esta forma, en poc més de dos dies s'han col·locat 370 localitats que milloraran les condicions dels espectadors. El projecte, que ha tingut un cost total de 6.200 euros, era un dels objectius de l'equip de govern local per a este exercici econòmic i s'ha pogut dur a terme gràcies al superàvit del 2016.

    Els seients són individuals i d'un material de màxima qualitat i durabilitat, que han sigut proveïts per una de les marques punteres d'àmbit estatal. Salva Rius, regidor d'esports de Betxí, ha manifestat que "en esta primera fase s'han millorat més de la meitat de les grades del pavelló i el nostre objectiu és completar-lo en els pròxims mesos però ja dins del pròxim pressupost". Rius ha destacat "la vistositat de les noves grades ja que els seients, de colors vius i variats, s'han col·locat en diferents combinacions cromàtiques".

    Cal recordar que en els últims anys el poliesportiu ha rebut diverses inversions per a millorar les seues instal·lacions. Entre altres, destaca la remodelació integral dels vestidors masculins que s'ha dut a terme este estiu a través del Pla Castelló 135 de la Diputació i que ha comptat amb un pressupost de 30.000€. S'espera que per al pròxim any es puguen acometre les millores en la zona femenina amb una dotació econòmica similar.

    Pujar